CityLemon
Top 10 restaurants
Blader hier door de hotspots
van Den bosch!

Restaurant top 10 van
Den Bosch

Wie in Den Bosch op zoek is naar een goed restaurant, wordt niet teleurgesteld. Den Bosch is namelijk het bourgondische hart van Brabant. De mooie binnenstad heeft verschillende straatjes en pleintjes waar je heerlijk kunt zitten. Zoals de Korte Putstraat bijvoorbeeld. Aan restaurants geen gebrek, maar in onze top 10 vind je alleen de meest bijzondere en leuke restaurants op een rij. Samengesteld door locals, liefhebbers, bloggers en websitebezoekers. Heb je nog een tip of ben je in één van de restaurants geweest? Add ur Lemon of schrijf een review. Zo beïnvloed je onze top 10 en help je anderen de beste plekjes van de stad te vinden.

 


Restaurant Eetbar DIT – Den Bosch
Hier worden we bij CityLemon vrolijk van, lekkere eigentijds en ontspannen sfeer in dit leuke kleine restaurantje wat verscholen ligt in het centrum van Den Bosch. Veel informele als DIT gaat het nier worden, als je van anders dan anders houdt is restaurant DIT echt een aanrader. Uit de heerlijke Internationale keuken komen onder andere heerlijke Kalfspuntjes, turkse pizza en braziliaanse rib-eye maar ook verschillende vegetarische gerechten zoals camembert taartje, gado gado en truffel risotto fungi stijl.

Restaurant Verkadefabriek – Den Bosch
Verkadefabriek is meer dan alleen een leuk en goed restaurant in Den Bosch. Uit eten kun je hier combineren met een leuke cult-film! Het interieur is simplistisch en gezellig en uit de keuken komen heerlijke Internationale gerechten zoals Hertenboutfilet, Heilbotfilet of een vegetarische gerecht zoals Oosterse groenten. De kaart is vrij beperkt maar dat mag de pret bij de Verkadefabriek niet drukken. Erg leuke spot voor een avondje uit!

Restaurant Bellagio – Den Bosch
Een erg goed Italiaans in het centrum van Den Bosch is restaurant Bellagio. Bij binnenkomst word je leuk in het Italiaans begroet vanuit de open keuken en kan de avond beginnen. Het niveau van de keuken is top en de bediening en de manager jong en spontaan. Ben je klaar met eten en nog zin om een drankje te doen? Bellagio zit in een gezellig straatje waar je nog prima een drankje kunt gaan doen in de verschillende leuke kroegjes zoals Jij & Ik, Carras en UshiWaWa.

Restaurant ff Swanjéé – Den Bosch
Pas later bij ons getipt maar zeker onmisbaar in de top 10 restaurants: ff Swanjéé! Vrij vertaald: Even laten verzorgen. En dat is zeker wat je kunt verwachten bij dit leuke grill restaurant waar ook wapazz worden geserveerd. Wapazz zijn warme kleine internationale gerechten, een variant op de welbekende tapas. Wij hebben die avond toch gekozen voor het malse vlees wat vooraf aan ons gepresteerd werd met de leuke uitgebreidde uitleg. De bediening van restaurant FF Swanjéé nam ruim de tijd om alles uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Wat ons betreft een stabiele top 10-er Lemons in Den Bosch!

Restaurant Nescio – Den Bosch
Naast ff Swanjéé vinden we restaurant Nescio. Een leuk en klein restaurant met Internationale keuken. Bij Nesico zult u geen hoofdgerechten vinden op de kaart maar enkel kleine gerechten. Op deze manier kun je 3 a 4 verschillende gerechten kiezen en zo heb je meer afwisseling in je gerechten en is het ideaal als je een avondje wilt tafelen. Neciso heeft een keurige bediening en top kwaliteit van producten maar we vinden het toch nog informeel genoeg om te vermelden.

Restaurant Spoon – Den Bosch
Een erg goed sushi restaurant in het centrum van Den Bosch is restaurant Spoon. De bediening kan soms wat kort af zijn wat jammer is, maar daarvan afgezien is Spoon een geweldig sushi restaurant met een mooi strak interieur. Ook hier kun je na het eten prima nog een drankje doen in één van de andere leuke cafés in de gezellige straatjes van Den Bosch waaraan Spoon gevestigd is.

Restaurant Méprise – Den Bosch
Een leuke frisse zaak met heerlijk Mediterraans eten is restaurant Méprise. De jonge bediening en koks zorgen ervoor dat je een gezellig avond hebt en je op je wenken bedient wordt. De gerechten worden met passie bereid en met detail geserveerd.
 Meer info >>
  • Den Bosch citylemon uit eten
  • Den Bosch citylemon uit eten
  • Den Bosch citylemon uit eten
  • Den Bosch citylemon uit eten
  • Den Bosch citylemon uit eten

Upcoming Lemons