What is CityLemon?

Een top 10 van de leukste en meest bijzondere restaurants per stad, gebaseerd op tips van echte Food & Drink liefhebbers en de beste bloggers van Nederland en Europa.

Je loopt heerlijk te slenteren door een onbekende stad. Misschien ben je op reis, misschien ben je gewoon lekker een dagje weg. Op een bepaald moment komt dan toch al snel de vraag: Waar gaan we eten? Reisgidsen zijn snel gedateerd en eigenlijk wil je ook liever gewoon van een vriend of vriendin horen: Dat restaurant is top, daar moet je echt eens heen!

Online is altijd up to date
Herkenbaar? Wanneer je in een vreemde stad komt, wil je graag weten wat de beste en leukste restaurants zijn. Locals weten vaak welke dat zijn maar voor andere zijn ze vaak lastiger te vinden. De oplossing? Een top 10 van de leukste informele restaurants per stad. Heb je een iphone? Download dan onze gratis app!

Restaurantgids CityLemon
CityLemon is een online restaurantgids die de leukste restaurants in Nederlandse en Europese steden verzamelt. Hoe komen we aan die unieke adresjes? Nationale en internationale bloggers en onze bezoekers geven ons tips en natuurlijk gaan we zelf ook op onderzoek uit. De top 10 van elke stad wordt continu door onze bezoekers geactualiseerd én beoordeeld. Zo ben je zeker van een recente top 10.

Wat zijn Lemons?
Je denkt vast, ik wéét wat ‘Lemons’ zijn. Citroenen! Helemaal waar. Onze restaurants zijn fris en geven nét dat beetje extra beleving. Zoals citroen in je Corona, over je vis of in je favoriete cheesecake. Daarom heten ze ‘Lemons‘. Ze maken je bezoek aan een stad helemaal af. Kies je voor een restaurant uit de top 10, dan weet je dat deze uniek, fris en bijzonder is. Eten is beleven met de restaurants van CityLemon!

Kies een stad op de homepage of in de navigatiebalk en bekijk de top 10 van de leukste en meest bijzondere restaurants van die stad. Gebruik de pijlen in de navigatiebalk om nog meer hotspots van een stad te ontdekken.

 Share the positvie, Eat & Enjoy!

Team CityLemon

CityLemon op Facebook
CityLemon op Twitter

 

what-is-citylemon